bu hayat senin...

sevgili ruh eşim...

bu senin hayatın. benden bağımsız, aslında herkesten bağımsız sadece senin avucunda şekillenecek bir hayat. 

sevdiğin şeyleri yap, kesintisiz yap. ileride dönüp baktığında içinde ukde kalan tek bir şey olmasın. sırf kıralacak diye hayatından insanları çıkarmamayı seçme. herkes gidiyor ve yalnızlığımızla biz kalıyoruz.

bol bol kitap oku. hayatını bir güney amerika’da düşle, bir magmanın en sıcağında hayal et. aynı anda her yerde olabilecek kadar dolu ol, bir anda evine, yatağına dönebilecek kadar arınmayı da bil.


sevdiğin, istediğin, mutlu olduğun şeyleri yaptığında, yüzüne başka bir sen gelecek ve insanlar bu enerjini farkedecekler. kendini iyi hissettiren şeyler yaptıkça, iyi şeyleri de kendine çekeceksin. güzel ve mutlu şeyler sıraya girmiş seni bekliyor olacaklar.

ince detaylara takılmayı bırak. bunlar odaklanamamayı sağlar. bir çok güzelliği kaçırırsın ve geri dönmesi de kolay olmaz.

hayat çok basit...

yaşa… doyasıya, dolu dolu, güzel anılar biriktirerek, güzel aşklar yaşayarak geçir hayatını. sevdiklerine sıkıca sarıl, çok sevdiğini söyle onlara. yarın olmayı istemediğin bir yerde, onlar seni duymuyorken onları sevdiğini söylemenin bir anlamı olmayacak. sadece bu dünya var.. ötesi yok.

sevdiğin insana sevdiğini hissettir, söyle, haykır. onun varsayımlarda bulunarak tahmin etmesini, yanlış fikirler türetmesini bekleme.. 

bir 'sevmek', bir 'teşekkür', bir de 'özür' bize bu dünyada çok şey kazandıracak. bol bol sevdiğini söyle, özür dile, teşekkür et.. inan çok farklı olacak her şey.

hayallerini paylaş, hayallerine ortak et birilerini. o zaman yaşamın keyfine varırsın. farklı insanlar tanı, farklı yerlere git, farklı güzellikler yaşa.

sev, sevil, seviş, sevildiğini iliklerine kadar hisset. ağlamak istediğinde ''tam sırası'' de ve boşalt içini. başka bir acıyı, bambaşka bir yerde çıkarma.. her şey yerinde ve zamanında güzel..  gözyaşının rengi, tadı aynı, acısı farklı. herkes seni anlamaya çalışır ama bir yere kadar empati kurabilir. seni sen yapan acı ve sevinçlerini kendi içinde büyütmek ve azaltmak zorundasın. bunun gücünü elinde tut.

kendini kaybolmuş hissettiğinde, derin bir nefes al ve aklına gelen ilk en güzel anını hatırla. seni daha iyi hissettirecektir. 

bazı fırsatlar, duygular, aşklar hayatında bir kez karşına çıkar. onları iyi değerlendir. oluruna bırakmayı da bil, bıraktığın yerden kaldırıp doğrultamayı da.

bu hayat 3 gün içinde hayatımıza giren insanların 30 yıl kalabilmesi kadar sürprizlerle dolu. 

hayallerinin peşinden git ve tutkularını paylaş.


1 yorum:

Unknown dedi ki... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

canımcığım güzel ve sağlıklı yaşamanın sırları mükemmel......

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...