volüm o kadar açık değil... kapalı olan ne peki?

böyle samimiyetler kalmadı artıkherkesin bir üst komşu çekmişliği var mıdır? hep alttakiler mağdur da (biz oluyoruz o güruh), üsttekiler şeytan mıdır? hep o çocuklar

"bööeeggghhhhtgghhrööyyyy" diye bas bas bağırıp, koca takunyalarıyla depar atmak zorunda mıdır antrede bi' o yana bi' bu yana... kırılan dökülen vazolar hep bir bir üst komşunun kavgasının içinde mi yer almalıdır...  zaten kavgasız gün geçer mi üst komşularda.... hep bağırış çağırış gecelerden sonra o iki küfürbaz insan, yatak odanızın üstünde nidalarıyla gecenizi bok etmek mi zorundadır... sabaha kadar yorulmazlar mı hiç... ne deli insanlar mı dersiniz bunlara...

ya da kendileri gümbür gümbür kurtlar vadisi izlerken sizin dinlediğiniz klasik müzik konseri, kişileri bol ızdıraplı, bir apartmanı da ayağa kaldıracak  hale mi getirir gerginlikten...

volüm o kadar açık değil... kapalı olan ne peki?

<<<-böyle samimiyetler kalmadı tabi artık-

yılbaşında uyuyamıyoruz diyen yaşlılara da "son yılbaşınız olur inşallah" deyip öfkenizi atabildiniz mi hiç...

3 yıldır kızı öss'yi kazanamayan kokana teyzenin, her gece sabahlara kadar msn başından "didütt fıyt füyt"  titreşimlerinden, sabahın 9'unda detoneler detonesi bir halde, mangadan "ık, bık" söylüyor olmasından, gına gelen bize, çektirdiklerini bil(e)miyor olmasından mütevellit,  kızının gerizekalığından kazanamadığını kabul etmeyerek, benim çaldığım gitarıma dinlediğim müziğime laf etmesinin manâsı nedir...  evde stüdyo mu var diyerek ohannes burgerlere, lebron james'lere, dumurlara sevk edilmemiz nasıl açıklanabilir???

apartmanda mimlenmek ve salonda oturup kitap okurken bile kapınızın çalınıp bu gürültü sizden mi geliyor diye ağızlardan salyalar çıkarılması ve onları bir güzel bozma hamlemize çalışmamız öfkeli kimliğimizin her an patlank verebilmesi anlamına mı geliyor... hazır cevap değilsek ve istediğimiz cevabı o an yapıştıramadığımızdan başımıza ağrıların girmesinin stresini kim kaldıracak peki...  bunlar, hepsi,  birbirinden sukunetli ev günleri yaşantımızın bir parçası mı? halen bir apartman sakiniyetinin içinde miyiz...??

yeni taşındığınız gün toplamı 5-10 kiloyu geçmeyecek kolilerinizi taşımanıza engel olmak için asansörün elektriğini kesen hıyar yöneticiye ne demeli...

emeklilik beklercesine apartman kavgasız gürültüsüz olsun diye 60 yaş ve üzeri olmasını mı beklemeliyim şimdi üst komşumun ... oh çocuk yok, bağırış çağırış yok, mis herşey... olsa olsa tuvaletten akıp tavanı pır pır döken sızıntı sular olur. bu da artık pek bir alışıldık(!) değil mi?!?

bir de  alt kattaki komşunun sen hiç mi bakmazsın çamaşırı var mı balkonda oturuyorlar mı penceresi açık mı kapalı mı demeden "bödöf " diye halı silkmeleri durumları...bu da ner'den çıktı...  oldu mu şimdi ?!?!?!?! bir nezaket bir hoşgörü ner'desiniz siz?

isyanım var arkadaşım...

Lily Allen'dan tüm üst komşulara gelsin....

hey üst komşular

fuck you!!

fuck you very very muchhhh!!!
Fuck You by Lily Allen by themusicumbrellaUSA

2 yorum:

Nur dedi ki... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

işte tam da bu sebeplerden köye taşınmıştık biz de. tarlalar arasında tek bir ev. müziğin sesi camları titretecek kadar açılır yine de davulun sesi müziği bastırır. bense 10wattlık amfimle eşlik ederim babama:))

ama arada anneannemlere gittiğimizde üst komuşumuzun "Yiğit" ve "Yağız" delikanlıları evin koridoru boyunca koşturarak beynimizin içinde "fuck you" etkisi yaratırlar o ayrı:))

Serhat dedi ki... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yazılanlar birebir her evim mutluluğuyla anahtarı deliğe sokan her yurdum gencinin başındadır. Genç insanı potansiyel terörist ırz düşmanı serseri alkolik hatta uyuşturucu bağımlısı olarak gören yurdum insanı sokaktaki otoparkçıdan kaçarken nedense bu özelliklere sahip hatta hepsine birden sahip yurdum gencine kafa tutmayı asri bir görev bilir. başlarda nezaketini koorumak her ne kadar alınan aile terbiyesinden olsa da sonuç kaçınılmaz olup Lilly Allen'leşilir. Hatta abartıp arkadaş grubunuzu eve toplayıp toplu Lilly Allen sohbetleri yapabilirsiniz, o sizin piskopatlık seviyenize kalmış. Ama merak etmeyin bu sadece bekarlıkta devam etmeyecektir. herşeyden elini eteğini çekmiş uyuşturucuyu bırakmış artık sadece karısıyla yatan alkolü de bayramdan bayrama alan kişiler olsanız bile illaki o üst kat komşusu bir yerlerden türeyecek ve sizi gençliğinize bağlayan o piskopatlık ruhunu yaşamanızı eksik etmeyecektir. uzun lafın kısası Sercanım iyi bilir az laf çok iş felsefesi ile gelen kişiler direk tükürük banyosuna sokula, eve alınabilirse bir temiz sopa atıla, eve girmezse kapıyı ne kadar yüksek sesle kapatılabileceği üzerine deneme yapıla... olmadı Serhat arana ...:)))

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...