Markafoni ve Limango Davetiyeleri

davetiye usülü dahil olunabilen "private shopping" Limango ve Markafoni sitelerine buradan tıklamalar yaparak üye olabilir, beni (aynı zamanda da kendinizi) özel mesajla "hajı bana davetiye gönder. n'olur n'olur ama lütfeeeennnn kenks!"  derdinden uzaklaştırır, ne de güzel arkadaşım, dostum, sevdiceğim olursunuz...

iki site hakkında şirketlerin kendi açıklamalarını okuyup isterseniz üye olup internet alışveriş dünyasına bol indirimli bir girizgah yapabilirsiniz...

MARKAFONI davetiyesi al

LİMANGO davetiyesi al

mail adresi kısmına sercansolmaz@gmail.com yazabilirsiniz.

buyrun başlayalım...
Private Shopping Nedir?
Sınırlı sayıdaki seçkin ürünlerin %70'e varan indirimler ile 5 ila 7 gün arasında değişen sürelerde satışa sunulmasıdır. Üyeler yalnızca davetiye yöntemi ile bu kapalı devre satış aktivitelerinden faydalanabilmektedir.

Limango Nedir?

limango üst düzey markaları avantajlı fiyatlar ile yalnızca üyelerine sunan, kapalı devre alışveriş sistemidir. limango, tekstil ürünleri ağırlıklı olmak üzere, aksesuar, ev eşyası ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün çeşitliliğine sahip 'Private Shopping' konseptini tüketici ile buluşturmaktadır. limango bir Otto Group şirketidir.

Otto Group Kimdir?
Otto Group, 123 şirketi 53.000 çalışanı ve 2008 yılı cirosu ile Fortune Global ilk 500 listesinde 397.sırada yer alan, perakende ve servis sektöründe hizmet veren şirketler topluluğudur. Otto Group'un 2008 yılı cirosu 15 milyar Euro'nun üzerindedir. B2C faaliyetleri ele alındığında Otto Group dünyada Amazon' dan sonra ikinci sırada bulunmaktadır.

Markafoni Nedir?


Türkiye’de Markafoni’yle “özel alışveriş” dönemi başlıyor...

Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitesi Markafoni, bir ilke imza atarak Avrupa ve Kuzey Amerika'da milyonlarca modaseverin yaşadığı özel alışveriş deneyimini Türkiye’ye getiriyor. Sitede giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı alanlarda ürünleri bulunan seçkin markalar, %70'e varan indirimli fiyatlar ve özel kampanyalarla üyelere sunuluyor.

Sadece davet ve referans yoluyla siteye üye olabilen özel grubun, seçkin markalara avantajlı fırsatlarla sahip olmasını sağlayan özel satış sistemini kullanan Markafoni, her markanın limitli sayıda ürününe yönelik, 2-5 gün süreli özel kampanyalar düzenliyor. Her yeni kampanya için gönderilen "alışverişe davet" ile üyeler özel fırsatlı ürünlerden haberdar ediliyor.

                                                          Neler aldık;

ben limango'dan  Akg K 271 Kulaklık


Zeynep de; markafoni'den Levi's Time bir kol saati.

Google'da dövüştür, karar ver



kolay gelsin ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...